Objavte tajomstvo dokonalého domáceho chleba!
Ak ste milovníkmi kvalitného domáceho chleba a sladkého pečiva, droždie, kvások, ražný kvások, ani iný typ kvásku vám nesedí, nezúfajte! Máme pre vás skvelú správu! Predstavujeme vám jedinečný návod na prípravu špeciálneho pekárenského kvasu, ktorý má svoje korene v rannej antropozofii a dnes prežíva skutočnú renesanciu.
Pekár Hugo Erbe, nadšenec a skutočný guru biodynamického poľnohospodárstva inšpirovaného Rudolfom Steinerom, vyvinul revolučný systém kvásku, ktorý sa opiera o alchymistické princípy. V 20. rokoch 20. storočia sa mu podarilo patentovať svoj unikátny pekárenský kvas a dnes je iba jediná spoločnosť na svete, ktorá vyrába granuly na jeho vypestovanie (v demeter kvalite) – a práve tieto granuly (originálne balenie) nájdete v balíčku, ak si zakúpite tento návod. Nech sa páči, ponúkame vám návod na prípravu špeciálneho pekárenského kvasu, ktorý sa vracia do módy s noblesou starého majstra.
Pečte s ľahkosťou a radosťou!
Pripravila som pre vás jednoduchý a efektívny postup, ako si upečiete najlepší chlieb a sladké pečivo, ktoré bude ešte stráviteľnejšie než bežné kváskové výrobky. Kvas Huga Erbeho dokáže rozložiť zrno najdokonalejším spôsobom, aby bolo maximálne stráviteľné a vaše trávenie sa mu poďakuje.
Pečenie s kvasom od Huga Erbeho má len samé výhody! Vydrží vám celé mesiace v chladničke, kvas nepotrebuje neustále dokrmovanie a obsahuje jedinečné mikroorganizmy z nektáru (áno, základom je med!). Ak ho správne založíte, budete mať vždy po ruke pripravený kvas na pečenie. A čo je najlepšie? Necítite kyslú chuť v pečive, cesto je stabilné a nezvykne prekysnúť, aj keď zabudnete na hodinky. Je vláčnejšie, voňavejšie a chutnejšie, než si dokážete predstaviť. Jedinou „nevýhodou" je, že si musíte odsledovať teplotu, ale s mojimi jednoduchými tipmi a trikmi to zvládnete ako profesionál!
Môj návod je ideálny aj pre začiatočníkov, ale aj skúsení kváskovači si prídu na svoje – Vás všetkých čaká nová dimenzia pečenia. S kvasom od Huga Erbeho si upečiete ten najchutnejší chlieb, aký ste kedy mali možnosť ochutnať.
Čo všetko cena zahŕňa?
- jedinečný návod, ktorý som starostlivo vypracovala na základe dôkladného štúdia mnohých odborníkov na tento typ kvasu (návod zasielame elektronicky)
- moje osvedčené tipy a triky, aby ste sa stali majstrom kváskovania
- špeciálny a originálny granulát Huga Erbeho 250g, vyrobený v Nemecku, ktorý vystačí na cca 180-200 kusov cesta (možno aj viac!)
- jeden recept na chlebík a jeden recept na univerzálne sladké cesto, z ktorého pripravíte sladké bochníky, osie hniezda, plnené rožky, záviny či buchty
A to všetko bez potreby akýchkoľvek technických vymožeností – ani len kuchynský robot nebude potrebný!
Tak neváhajte! Poďte do toho so mnou a objavte radosť z pečenia!
UPOZORNENIE: Keďže kvasinky vznikajú fermentáciou medu, tento produkt nie je vegánsky! Recepty aj vypestovaný kvások nie sú bez lepku!
Viac z kategórie
Potrebujete poradiť alebo pomôcť?
-
+421 904 55 33 96 -
info@prirodnyraj.sk -
Kamenná predajňa Ružinovská 40, 82103 Bratislava
-
Otváracie hodiny UTOROK 10:00 - 15:00
STREDA 10:00 - 17:00
ŠTVRTOK 10:00 - 15:00
109 €




